Workshop

Niet omdat ik anders wil zijn…

Voor bedrijven en organisaties

Anders dan anders

‘Ik denk, voel, leer, werk en ervaar anders… gewoon anders dan anders. Maar laat me ‘zijn’, wie ik ben. Kijk en luister naar me, zonder oordeel. Ik wil zo graag ontwikkelen op mijn manier, een manier die bij me past. Het is gewoon anders… anders dan anders.’
Eigenheid is een heel groot goed. Hoogbegaafden zich comfortabel laten voelen in het ‘anders’ zijn is mijn allergrootste uitdaging. De kunst van het ‘anders’ zijn te leren beheersen… Hoe mooi is dat?

Doel
Het doel van de training is de deelnemers kennis te laten maken met de leefwereld van de hoogbegaafde werknemer en inzicht te bieden in hun behoeften en ontwikkelkansen.

Voor wie?
Leidinggevenden en HR-medewerkers binnen bedrijven en organisaties.

Inhoud
Hoogbegaafdheid is meer dan het hebben van een hoog IQ. In vogelvlucht neem ik je mee door een aantal hoogbegaafdheidsthema’s. Er wordt ingezoomd op de hoogbegaafdheidsproblematiek in de breedste zin van het woord. Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Algemene theorie m.b.t. hoogbegaafdheid.
  • Het werkklimaat voor de hoogbegaafde medewerker.
  • De gevolgen van een niet passend werkklimaat.

Kosten
Prijs op aanvraag.
Maximale groepsgrootte 25 personen.

Vragen
Heb je een vraag neem dan contact met mij op.
 
Aanmelden
Wil je deelnemen aan deze workshop? Meld je dan hieronder aan.